on da way for visual kei

visual kei????ape tuh???
Seriously,aku x tau ape tuh visual kei before ni.
Zero about it.i have no idea..
Tp kan,sbb apa ntah,one day ni..aku terusha satu band ni.
Erm…aku ska tgk rambut diorang.serius…smart.
Style pon leh thn.x mcm jpop artist.
Then,bile aku check pya check,bru la aku dgr nm visual kei.
Tp…aku pelik knp visual kei.mla2 aku igt band tu nm visual kei tp sygnya..i was
totally wrong!!!
Rpa2nya..visual kei is subgenre for jrock.
Then…suddenly,aku teringin nk tau sal visual kei ni.
Cam best ja..huhuhu..
Mn la tau kan.
Then,aku pon cri la band2 yg berkaitan/dlm lingkungan visual kei.
Pastu…aku ternmpak stu nm..
THE GAZETTE!!!eh,eh..cam penah kudengar.tp kt mn erk???
Bru aku igt!i have a song from that grup!!
CASSIS.i like that song.pastu bila je aku tau yg THE GAZETTE ni
visual kei,apa lg…lg la aku nk tau sal visual kei.
Tp aku x la tau sgt sal grup ni.tau2 cam tu ja.apa yg aku tau members in this grup.
Not bad.they are all good-looking..^^
This is Ruki.he is the vocalist 4 this grup.
This is Uruha.the guitarist.
Act..i admire him!!!!
Aoi.also the guitarist.
Reita,the bass guitarist.
And Kai.the drummer.also like him!!!
So,what do u think about them???mla2 aku igt diorang ni ganas gler.
Tp ada stu vid aku tgk serius lwk.especially uruha.diorang ni besa ja.just music ja ganas.
Rock..besa la..tp,aku akn teruskan usaha nk mendalami visual kei and The Gazette.
Ceh..cam nk bljq lak..hehehe..


2 thoughts on “on da way for visual kei

  1. wow!! i found another gazette fan here xDD saya org malaysia juga..admire Uruha? well me too.. :33 i mean.really love them.the music and the style.thinking about their life totally different isn’t it xDD

    • i’m glad to meet you!!it’s hard to find a malaysian who’ve been into jpop.huhu..yeah,i love their dressing and make-up.btw,your name is tomomi.do u refer to akb’s member??

Share your thought

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

%d bloggers like this: